Har ni bestämt er för att dela livet tillsammans i stor kärlek? Ger er en bröllopskoordinator i present.

 

Då är det dags för mig att berätta om Bröllop i Vaxholm. Här i huvudstadens natursköna skärgård erbjuder vi er magiska drömbröllop med havet som sällskap. 

Allt skapas utefter just era personliga tankar och önskemål. Här finns allt ni behöver.

Bröllopskoordinator -  festlokal - underhållningshjälp -  uppsydd klänning -  vigselförrättare - catering - chokladbar mm

Att anställa en bröllopskoordinator för att hjälpa till med ert bröllop är ett säkert sätt att ta bort stressen från er bröllopsplanering! Så, om du letar efter en bröllopskoordinator i Vaxholm, sluta leta! 

Det värde som en bröllopskoordinator adderar är nästan omöjligt att sätta pris på. Från tema och styling-förslag till dagkoordinering blir rätt bröllopskoordinator din vän för livet! Vi kan skaffa extra specialerbjudanden åt dig, organisera alla dina leverantörer för dig och veta alla de senaste branschtipsen och trenderna. Att få en bröllopsplanerare involverad är väl värt det.

En bröllopskoordinator debiterar vanligtvis antingen en fast avgift eller en procentandel av den totala bröllopsbudgeten. Det är en investering som ger dig sinnesro. Det kommer sannolikt att sluta med att du sparar på sikt, eftersom vi hjälper er med era beslut, förhandlingar och bokningar. Om du följer en strikt budget är det mer sannolikt att du förblir på rätt spår.

Planering ska vara kul och det bör kännas som om att du planerar med en vän. Slutligen, en bröllopskoordinator där på bröllopsdagen, som sköter allt bakom kulisserna, innebär att ni verkligen kan slappna av och njuta. På bröllopsdagen kommer vi att känna er och era planer så väl att det kommer att gå som ett klockverk.

Det går att anlita oss för att finnas med på hela er resa från början till slut, eller så väljer ni ut de delar ni vill ha hjälp med. Vi börjar alltid med ett kostnadsfritt personligt möte. Vi kan även ses digitalt, beroende på vad som passar er bäst. Där berättar ni om hur era tankar går och vad ni önskar.Vi berättar om alla alternativ som finns och vad vi kan göra för er. Bröllop kräver inte bara sin planering. Det kräver att ni känner er trygga er bröllopskoordinator och projektledare. Därför ser vi extra mycket fram emot att träffa er.

 

Med 10 års erfarenhet av eventproduktioner erbjuder vi en mycket leveranssäker produktion. 

Med stor bröllopspassion, ett uppbyggt nätverk där flera samarbetar av Vaxholms lokala aktörer, era önskningar och mycket kärlek skapar vi tillsammans en magisk oförglömlig dag. 

 

Tillsammans med fantastiska samarbetspartners erbjuder vi nu också olika färdiga  Vaxholmspaket. Tveka inte att kontakta oss för att få veta mer om hur just ert bröllop i Vaxholm skulle kunna se ut. 

 

Bästa bröllopshälsningar

 

Shanthi Grönstedt

Er bröllopskoordinator i nöd & lust
 

Foto Linda Broström