Har ni bestämt er för att dela livet tillsammans i stor kärlek? 

 

Då är det dags för mig att berätta om Bröllop i Vaxholm. Här i huvudstadens natursköna skärgård erbjuder vi Er magiska drömbröllop med havet som sällskap. 

Allt skräddarsys utefter just era personliga tankar och önskemål. 

 

Det går att anlita mig för att finnas med på hela er resa från början till slut, eller så väljer ni ut de delar ni vill ha hjälp med. Vi börjar alltid med ett kostnadsfritt personligt möte. Vi kan även ses digitalt, beroende på vad som passar er bäst. Där berättar ni för mig om hur era tankar går och vad ni önskar. Jag berättar om alla alternativ som finns och vad jag kan göra för er. Bröllop kräver inte bara sin planering. Det kräver att ni känner er trygga med mig som producent och projektledare. Därför ser jag extra mycket fram emot att träffa er.

 

Med 10 års erfarenhet av eventproduktioner erbjuder jag en mycket leveranssäker produktion. 

Med min stora bröllopspassion, ett uppbyggt nätverk där jag samarbetar med flera av Vaxholms lokala aktörer, era önskningar och mycket kärlek skapar vi tillsammans en magisk oförglömlig dag. 

 

Tillsammans med mina fantastiska samarbetspartners erbjuder vi nu också olika färdiga  Vaxholmspaket. Tveka inte att kontakta mig för att få veta mer om hur just Ert bröllop i Vaxholm skulle kunna se ut. 

 

Bästa bröllopshälsningar

 

Shanthi Grönstedt

Din bröllopsproducent i nöd & lust